Blog

Pantelimon/România, 14 septembrie, 2020 – Romprix, cel mai mare furnizor de tipar digital din România, a anunțat achiziția primului echipament de tipar digital HP Indigo 20000 din țară, ca parte a strategiei companiei de creștere a productivității producției de etichete și de extindere spre noi segmente de piață, precum ambalaje flexibile, folii termoretractabile și etichete […]

ROMPRIX EXIM S.R.L. anunţă procedura de achiziţie pentru elaborarea Planului de Afaceri, a Formularului Electronic de Proiect şi pentru Managementul Proiectului „DEVELOPMENT OF ROMPRIX EXIM SRL THROUGH THE ACQUISITION OF ENVIRONMENTALLY FRIENDLY EQUIPMENT”, conform prevederilor Ordinului nr. 1284 / 08.08.2016 privind aprobarea procedurii competitive aplicabile solicitanţilor/beneficiarilor privaţi pentru atribuirea contractelor de furnizare, servicii sau lucrări […]

Romprix își respectă proMISIUNEA de a produce cu utilaje de ultimă generație. Suntem primii din România care am pus în funcțiune HP Indigo 20000, echipament de tipar digital inovator destinat producției de ambalaje flexibile, etichete și etichete tip manson.

Dragi colaboratori, Sfintele Sărbatori Pascale reprezintă un moment în care ne bucurăm împreună cu colaboratorii noștri. În aceste clipe dificile, Romprix  a decis ca bugetul prevăzut pentru aceste Sărbatori să fie donat Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale “Dr. Victor Babeș” din București, susținând lupta împotriva Covid-19. “ Împreună vom reuși ”

Romprix a sustinut un producator local de vinuri, reproducand pentru el modele de etichete originale, de la inceputul secolului XX. S-au folosit tehnici speciale ca: inseriere a etichetelor, aplicare de cerneala metalizata, lac mat si lucios. Etichetele au fost produse prin suprapunerea a 2 tehnici de imprimare: digitala si flexografica.