Despre Noi

Producători de etichete autoadezive în rolă si in coala, importatori şi distribuitori naţionali de marcatoare de cod, preţ şi secvenţiale, având exclusivitate pe piaţa românească pentru produsele companiei Prix Italia, căutăm pentru clienţii noştri cea mai bună calitate la cele mai convenabile preţuri.

Activitatea începută în 1994, precum şi o politică managerială în care cumpărătorul este întotdeauna pe primul loc ne situează în fruntea clasamentului furnizorilor specializaţi din acest domeniu.

Firma noastră este caracterizată printr-un sistem performant de vânzare fiind reprezentată la nivel naţional de o puternică și performantă rețea de reprezentanți de vânzări precum și de un mare număr de distribuitori.

Dorim să avem clienţi mulţumiţi. De aceea ne aflăm mereu aproape de aceştia fie în Pantelimon, jud Ilfov – la sediul central, fie la sediile proprii din Sibiu si Timisoara, fie la punctele de lucru din Arad,  Bacău, Braşov, Braila, Constanta, Iaşi, Odorheiu Secuiesc, Piteşti, Ploiest, Simeria, Târgu Mureş sau la Botoşani, Călăraşi, Craiova, Oradea, Satu Mare prin distribuitorii noştri.

Scroll Up