Despre Noi

Având o experiență de 28 de ani de tipar flexo și 10 ani de tipar digital, Romprix este una dintre cele mai mari tipografii pentru etichete și ambalaje flexibile din România.

Cu echipamente inovative de ultimă generație și mereu actualizate, realizăm tiraje scurte, medii și lungi de etichete și ambalaje flexibile. Cu aproape un deceniu de practică, suntem un promotor al tehnologiei HP Indigo ajungând astăzi cel mai mare furnizor de tipar digital din România, prima tipografie digitală pentru etichete și amabalaje flexibile de pe piața românească, având cea mai mare capacitate de producție în acest domeniu din țară.

Ca lider al industriei de tipar digital, este important să ne menținem competitivitatea și prin extinderea către producția de ambalaje flexibile.

Producem:

  • etichete autoadezive și neadezive: etichete albe și tipărite în policromie, etichete cu funcții specifice (pentru vinuri și băuturi spirtoase, open-close, farmaceutice, automotive, etc.), etichete multilayer, wrap around, booklet
  • ambalaje flexibile: flow pack, sachette, etc.
  • etichete RFID precum și etichete pentru orice alte aplicații speciale – cu costuri optime și timp redus de livrare.

Etichetele pot fi livrate în rolă, coală sau tăiate individual.

Lucrăm cu o gamă largă de materii prime autoadezive (hârtie și film) cu adezivi special concepuți pentru toate categoriile de aplicații industriale, hârtii neadezive cu tratamente speciale, materii prime pentru ambalaje flexibile monostrat și multistrat – achiziționate de la furnizori mondiali de top.

Utilizăm atât tehnologia flexografică cât și tehnologia digitală pentru imprimarea etichetelor și a ambalajelor flexibile. Folosim HP PrintOS pentru a accesa în timp real informații importante despre funcționarea și performanța echipamentelor, precum și HP PrintOS Composer pentru procesarea de date variabile (VDP). De asemenea, folosim aplicațiile specializate în generarea de date unice sau variabile, software SmartStream Designer, Mosaic, Collage.

Folosim tehnici de înnobilare pentru a îmbunătății valoarea etichetelor:

  • lăcuire,
  • laminare,
  • aplicare folie la rece/cald,
  • embosare,
  • serigrafiere,
  • tehnologia silk foil, etc.

Avem capacitatea tehnologică de gravare cu laser, de aplicare cerneală răzuibilă și neutralizare a adezivului. Avem capabilitatea de a realiza numerotări și înserieri folosind o aplicație internă pentru generarea bazelor de date.

Oferim asistență permanentă și soluții personalizate complete clienților noștri, de aceea distribuim o mulțime de produse complementare: imprimante termice ZEBRA și TSC, riboane, aplicatoare automate de etichete. Suntem și furnizor de Service Autorizat pentru toată gama de imprimante termice ZEBRA și TSC pe care o comercializăm.

Importăm marcatoare de cod, preț, dată și deținem exclusivitate pentru brandul „Blitz” împreună cu celelalte produse „Open”, în România.

Suntem prezenți la nivel național cu un sistem eficient de vânzare printr-o puternică și performantă rețea de reprezentanți de vânzări.

Dorim să avem clienți mulțumiți. De aceea ne aflăm mereu aproape de aceștia fie în sediile proprii din Pantelimon, jud. Ilfov – sediul central, Sibiu și Timișoara, fie la punctele de lucru din Arad, Bacău, Brașov, Brăila, Constanța, Iași, Odorheiu Secuiesc, Pitești, Ploiești, Simeria, Targu Mureș.