Pantelimon/România, 14 septembrie, 2020 – Romprix, cel mai mare furnizor de tipar digital din România, a anunțat achiziția primului echipament de tipar digital HP Indigo 20000 din țară, ca parte a strategiei companiei de creștere a productivității producției de etichete și de extindere spre noi segmente de piață, precum ambalaje flexibile, folii termoretractabile și etichete de tip manșon.

Pentru Romprix, ca lider al industriei de tipar digital, este important să își mențină competitivitatea și să își extindă serviciile către tiparul de ambalaje flexibile. Ecosistemul integrat al HP Indigo 20000 reprezintă pentru companie soluția perfectă pentru a răspunde cerințelor pieței de tipar digital, îmbunătățind loialitatea de brand și crescând vânzările prin opțiunile de personalizare și customizare a ambalajelor flexibile, a diverselor unități de stoc (SKU) și a campaniilor sezoniere. În plus față de performanța de înaltă calitate, tehnologia HP Indigo reduce deșeurile rezultate din procesul de producție comparativ cu tehnologia convenționala și este eficientă din punct de vedere energetic. Alături de consumabilele sale și de programul de returnare a pieselor uzate, HP Indigo 20000 se încadrează perfect în obiectivele de sustenabilitate Romprix.

Un promotor al tehnologiei HP Indigo, Romprix folosește echipamentele de tipar digital HP Indigo de aproape un deceniu. “Romprix își menține angajamentul de a investi în tehnologie, folosind echipamente inovative, de ultimă generație. Am fost primii din România care am folosit un echipament de tipar digital HP Indigo pentru producția de etichete în anul 2011, iar de atunci am achiziționat alte trei echipamente HP Indigo“, a declarat Cristian Dobrotă, CEO Romprix. “Pe măsură ce ne extindem serviciile pentru a ne adapta cerințelor pieței, suntem încântați să instalăm primul nostru HP Indigo 20000. Având în vedere că piața globală de ambalaje crește constant, explorăm cu entuziasm noile posibilități oferite de tehnologiile HP Indigo. “

De asemenea, Romprix folosește HP PrintOS pentru a accesa în timp real informații importante despre funcționarea și performanța echipamentelor, precum și PrintOS Composer pentru procesarea de date variabile (VDP). În plus, librăria de exemple de campanii disponibile în Marketplace a generat noi oportunități pentru companie.

Proiectat pentru producție continuă, solicitantă, HP Indigo 20000 oferă noi oportunități de afaceri pentru producătorii de ambalaje flexibile. Ecosistemul integrat al HP Indigo permite utilizatorilor să răspundă în mod eficient și profitabil cerințelor pieței aflată în continuă schimbare în ceea ce privește nivelul tirajelor, o gamă bogată de unități de stoc (SKU) și campanii personalizate. HP Indigo este singurul proces de tipar digital care atinge o calitate similară gravurii și care poate fi folosit pentru producția ambalajelor produselor alimentare.

Mai multe informații despre HP Indigo 20000 sunt disponibile aici: https://www8.hp.com/uk/en/commercial-printers/indigo-presses/20000.html

Pentru mai multe informații despre Romprix accesați: http://romprix.ro/