All4Label - Romprix
www.all4label.com

All4Labels Global Packaging Group, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de soluții de ambalare, precum și un pionier în imprimarea digitală, își continuă strategia de creștere globală și abordarea de a colabora cu companii de top din domeniul ambalajelor. Cristian Dobrotă și Pierpaolo Filippi, proprietari ai companiei românești Romprix Exim, au semnat ieri un acord pentru ca compania să devină subsidiară a Grupului All4Labels. Romprix este un renumit producator roman de etichete decorative autoadezive de mare valoare, cu cea mai mare capacitate de imprimare digitala industriala de pe piata romaneasca. Tranzacția este supusă condițiilor standard de finalizare, inclusiv avizul pozitiv din partea Consiliului Concurentei. Termenii și condițiile tranzacției nu au fost dezvăluite.

Adrian Tippenhauer, CEO All4Labels: „Cu această tranzacție, vom deveni liderul producătorilor de etichete autoadezive din România. Romprix, cu un focus puternic pe piața locală, completează perfect afacerea noastră actuală în România. Cu ambele site-uri, All4Labels va putea acum să ofere o gamă mai largă de soluții de ambalare de primă clasă și competitive unei game și mai largi de clienți, atât la nivel local, cât și la nivel internațional. Ambele site-uri de producție sunt aproape de București (Ploiești și Pantelimon), iar echipele locale vor forma împreună peste 320 de profesioniști care vor continua să satisfacă toate nevoile clienților noștri. Suntem foarte încântați să îi urăm bun venit lui Cristian Dobrotă, echipei sale de conducere și tuturor angajaților Romprix ca noi parteneri și membri ai familiei All4Labels. Acest parteneriat ne va permite să ne consolidăm cresterea influentei în Europa de Est. În cele din urmă, aș dori să mulțumesc tuturor părților implicate pentru încrederea și sprijinul valoros acordat în acest proiect.”

CEO-ul Romprix, fondatorul și acționarul majoritar, Cristian Dobrotă, va continua să conducă afacerea și, datorită experienței sale de mulți ani și cunoștințelor de piață, va contribui la creșterea accelerată a All4Labels în regiunea Europei de Est.

Cristian Dobrotă, CEO Romprix: „Romprix a căutat un partener internațional care să ne susțină dezvoltarea nu doar în România, ci și la nivel internațional, permițându-ne astfel să creștem împreună cu clienții noștri atât la nivel local, cât și dincolo de piața regională – cu All4Labels avem compatibilitatea și partenerul perfect pentru a face acest lucru. Ceea ce apreciem foarte mult la All4Labels este mentalitatea, cultura și strategia lor de a lucra ca o singură echipă globală, pentru a contesta status quo-ul din industria ambalajelor. Apreciem în mod clar concentrarea grupului pe soluții de ambalare digitale, inovatoare și durabile.”

Cea mai recentă achiziție confirmă și mai mult strategia All4Labels Group de investiții durabile în creștere pe termen lung, profesionalizare și extindere transregională într-un context european și global.